Om os

Hvem står bag

Taxasalg?

Taxasalg er starte og ejet af Nicklas Rommedahl, som har været i bilbranchen siden 2006.
Vi er en ung og ihærdig butik, hvor vi danner grundlag for en god solig samt gennemsigtig bilhandel.

Vi har igennem årne skabt et unikt kenskab til branchen og har et bredt netværk af forhandlere i hele danmark. Dette gør vi kan opnå de bedste priser på nye som brugte biler.

Gratis og uforpligtende

Hos Taxasalg er det altid gratis og uforpligtende at forespørger om bud på sin taxa. Vi har gjort det nemt og enkelt og du behøver ikke oprettet en profil. Det eneste du skal for at modtage et bud er enten at udfylde vores online formular eller kontakte os på telefon.

Når vi har modtaget den udfyldte formular, så vil en af vores vurderingskonsulenter lave et pristjek af den pågældende bil udfra en scanning af markedet, hvorefter du vil modtage et skriftligt købstilbud fra os. Købstilbuddet vil være gældende i 8 dage efter modtagelsen fra vores side, men helt uforpligtende for dig.

Hvilke biler køber vi?

Vi køber alle slags taxa med og uden afgift og som er hæjst 10 år gamle.
Specialbiler købes dog uanset alder (eks: cabriolet, SUV, 4×4 etc.)

Vi er registreret nummerpladeoperatør hos skat og sørger naturligvis for dokumenthåndtering og afmelding af nummerpladerne i forbindelse med et køb.
Hos os kan du føle dig sikker.

Hvorfor sælge din taxi igennem os?

Gratis & uforpligtende

Hos Taxasalg.dk er det helt gratis og uforpligtende at modtage et bud på sin brugte taxi. For at modtage et bud, skal du enten oprette din taxi via vores formular eller kontakte os.

Professionel vurdering

Vores indgående kendskab til autobranchen og bilpriser gør os i stand til at byde korrekt på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.

Hurtig handel

Efter du har oprettet din taxi vil du modtage et skriftligt købstilbud fra os og accepteres købstilbudet bliver du straks kontaktet af os i forhold til afhentning og afregning.