Finansiering

Aét AutoFinans A/S

Aét AutoFinans A/S er den hurtige og nemme vej til finansiering af din nye bil eller “nye” brugte bil.

Vi er et danskejet finansieringsselskab, og vi beskæftiger os udelukkende med finansiering af biler.
Vi finansierer for private såvel som for erhverv.

Via vores samarbejde med forhandlere over det meste af Danmark tilbyder vi finansiering af både person og varevogne.
Vi tilbyder bilfinansiering og leasing – både finansiel og leasing, hvor alle omkostninger er inkluderet. Denne finansieringsform kan med stor fordel anvendes både af erhverv og privatkunder.

Få flere muligheder

Mange opsøger eget pengeinstitut, når de skal have finansieret den nye investering, det er, at anskaffe sig bil.
Men det er ikke altid den mest fordelagtige løsning.

Fordelene opnår du ved at sprede dine finansielle aktiviteter, så blokerer du ikke for lånemuligheder i din bank. Banken er ofte heller ikke den billigste løsning.

Ud over fordelagtig finansiering tilbyder Aét AutoFinans A/S også en favorabel forsikring i forbindelse med bilfinansieringen. Hør nærmere herom hos din bilforhandler eller kontakt os.

 

Nordfyns Finans tilbyder også finansiering til taxavognmænd

Taxifinansiering

Nordfyns Finans A/S har mange års erfaring indenfor taxifinansiering og tilbyder rådgivning, som er skræddersyet til den enkelte vognmand.

Efter afskaffelsen af frikørselsordningen den 1. januar 2015 er der således ingen krav om, hvor længe vognmanden skal beholde vognen. For at få en fornuftig afvikling på finansieringen anbefales en løbetid på 36 måneder.

Vognen bliver således anskaffet uden registreringsafgift, hvorfor denne skal fastsættes af SKAT, når vognen skal sælges videre.

Der er således mange spørgsmål forbundet med den nye ordning, hvorfor vi anbefaler, at du kontakter os for en drøftelse af, hvilken betydning den nye ordning vil få for din fremtidig finansiering af vognen.

Det er vigtigt at være på forkant med tingene, og at have taxifinansieringen afklaret inden du beslutter dig.

Nordfyns Finans A/S fordi

  • Vi sikrer dig svar på din ansøgning inden 24 timer
  • Vi sikrer dig konkurrencedygtige vilkår
  • Du har mulighed for at tilpasse ydelsen til høj/lavsæson
  • Vi gør leasing enkelt

Hvorfor sælge din taxi igennem os?

Gratis & uforpligtende

Hos Taxasalg.dk er det helt gratis og uforpligtende at modtage et bud på sin brugte taxi. For at modtage et bud, skal du enten oprette din taxi via vores formular eller kontakte os.

Professionel vurdering

Vores indgående kendskab til autobranchen og bilpriser gør os i stand til at byde korrekt på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.

Hurtig handel

Efter du har oprettet din taxi vil du modtage et skriftligt købstilbud fra os og accepteres købstilbudet bliver du straks kontaktet af os i forhold til afhentning og afregning.