Kommission

Opnå en højere pris på din bil, ved at sælge den i en kommissionshandel

Ved at sælge din bil i en kommissionshandel hos Taxasalg.dk, får du en højere pris for din bil, end hvis du sælger den til en forhandler i ren handel.

Du vil hurtigt opleve, at der er mange fordele ved at sælge din bil gennem en kommissionsaftale frem for privat.

Spar penge med en kommissionsaftale 

Når du sælger gennem en kommissionsaftale hos Taxasalg, er du sikker på, at vi gør alt for at få din bil solgt – tilfredse kunder er vores mission.

Som med andre kommissionsaftaler, bliver forhandleravancen delt mellem køber og sælger, hvilket sikrer, at du sparer penge, når du køber en bil. Vi tager kun x % i kommission eller minimum x kr., så det er en attraktiv aftale for dig, der ønsker at bruge færre penge, når du skal købe en bil.

 

Vi kan også sælge din bil

Har du en bil i overskud, efter at du har købt en kommissionsbil hos os? så sælger vi den gerne for dig, og du betaler kun det halve i salær. Formidlingen af salget foregår efter princippet “solgt eller gratis”, som betyder for dig, at du ikke skal betale en krone, hvis ikke vi sælger din bil.

Vi tager billeder af din bil, som bliver lagt ind på vores hjemmeside, og vi annoncerer på alle de store sites på nettet. Alternativt har vi måske allerede kunder i vores køberkartotek til netop en bil som din. Hvis din bil ikke er salgsklar, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at den kommer til at stå flot og er indbydende for enhver køber.

Hvorfor sælge din taxi igennem os?

Gratis & uforpligtende

Hos Taxasalg.dk er det helt gratis og uforpligtende at modtage et bud på sin brugte taxi. For at modtage et bud, skal du enten oprette din taxi via vores formular eller kontakte os.

Professionel vurdering

Vores indgående kendskab til autobranchen og bilpriser gør os i stand til at byde korrekt på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.

Hurtig handel

Efter du har oprettet din taxi vil du modtage et skriftligt købstilbud fra os og accepteres købstilbudet bliver du straks kontaktet af os i forhold til afhentning og afregning.