Forsikring

Få en fordelagtig forsikring

Når du skal købe en bil, er det vigtigt, at du på samme tid sørger for at få tegnet en forsikring. På den måde kan du sikre dig mod eventuelle skader og ikke pludselig komme til at stå i en menneskelig og økonomisk uholdbar situation. Derfor skal du tage spørgsmålet om forsikring af din bil seriøst. Det gør vi nemlig.

 

Godt & konkurrencedygtigt

Vi har sammen med anerkendte forsikringsselskaber sammensat et kvalitetsprodukt til dig. Alt afhængigt af hvilken bil du ønsker at købe, og alt afhængigt af hvor høj du ønsker, din selvrisiko skal være, kan du finde en pris og et tilbud, som på alle parametre er godt og konkurrencedygtigt.

 

Kontakt os i dag

Du bestemmer selv, om du vil betale pr. måned eller årligt. Du har dertil mulighed for tilkøb af forskellige ekstra ydelser. Eksempelvis vejhjælp i Danmark. Kontakt os i dag, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvorfor sælge din taxi igennem os?

Gratis & uforpligtende

Hos Taxasalg.dk er det helt gratis og uforpligtende at modtage et bud på sin brugte taxi. For at modtage et bud, skal du enten oprette din taxi via vores formular eller kontakte os.

Professionel vurdering

Vores indgående kendskab til autobranchen og bilpriser gør os i stand til at byde korrekt på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.

Hurtig handel

Efter du har oprettet din taxi vil du modtage et skriftligt købstilbud fra os og accepteres købstilbudet bliver du straks kontaktet af os i forhold til afhentning og afregning.